Ha keresgélni akarsz nálam, itt megteheted:

2011. augusztus 24., szerda

Izzadásgátló dezodor golyócskák :)


Egy ember naponta átlagosan 15ezer kemikáliával kerül kapcsolatba, melyek többsége a véráramban folytatja útját... Tartósítószerek, adalékanyagok, savszármazékok: a modernizáció elkerülhetetlen velejárói. Könnyebbé, kényelmesebbé teszik az életedet. A luxusért azonban nagy árat kell fizetni. Ezek az anyagok megtalálják az utat a szervezetedbe az ételeken, italokon, belélegzett levegőn vagy megérintett tárgyakon keresztül.
Ami szinte minden dezodorban benne van, az az alumínium valamilyen formában. Ez eltömíti a pórusokat, hogy az izzadság ne tudjon távozni a szervezetből, valamint nem engedi lélegezni a bőrt és a salakanyagok távozását akadályozza. Sok kutatás szerint a mellrák egyik okozója.
Aztán itt vannak az illatanyagok, melyek általában szintetikusak, és ebből kifolyólag gyakran allergiás reakciót váltanak ki. Mivel elég csak a Parfum szóval feltüntetni őket, végképp nem lehet tudni, hogy mi van a flakonban.
Ezen kívűl lehetnek még ftalátok, parabének, stb. Káros "hatásuk" tekintetében egyre több kutatás utal arra, ami már több, mint gyanús. A gyártóknak nem érdekük ezek nyilvánosságra kerülése.
Nálam biztos lehetsz benne, hogy csak tiszta, gyógyszerkönyvi minőségű, 100%-os illóolajakat használok. Mesterséges színezőktől és adalékanyagoktól mentesen kínálom, a grapefruit frissességével próbál meg átlendíteni egy nehéz napon.
Az én dezodorom sem fogja 100%-ban meggátolni az izzadást, nem is ez a cél,  de meggátolja a kellemetlen illatok kialakulását. Az évek, esetleg évtizedek alatt felgyülemlett méreganyagok fokozottan távoznak a szervezetből. Én nagyon szeretem, ezt használom, nekem bevált.
Mostantól állandó termékeim között szerepel!
Mindig frissen készítem, az általad választott, illetve kikevert illatban! Vásárlás előtt kérdezz!
Használata nagyon egyszerű: fogsz egy golyócskát a kezedbe, finoman szétkened, úgymond kettéválasztod és rákened a hónaljadra. Egy golyócska egy alkalomra bőven elegendő.
Nyáron érdemes  hűvös helyen tartani (én is kissé lehűtve küldöm), mert könnyen olvad. A szállítást egyenkénti átlátszó fóliában tudom megoldani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése