Ha keresgélni akarsz nálam, itt megteheted:

2011. október 23., vasárnap

Fürdő pralinék minden mennyiségben!

Citrom:

Levendula:

Geránium:

Menta:

Fahéj:

Jó sokáig nem jelentkeztem, de ahogy mondani szoktam, mindennek oka van. :)
Rengetegen keresték nálam azt az portékát, amely otthonod kellemes magányában, egy fárasztó, stresszes nap után rendkívüli, wellness-értékű élménnyel gazdagít!
Gondolom, a kedves olvasó már ki is találta: igen, a fürdőbombáról avagy fürdőpralinéról van szó! :) Jómagam imádom, mindenféle illatban, és bár a fürdés utáni kádtakarítás nem tartozik a kedvenc foglalatosságaim közé, de a mindent elsöprő pezsgős fürdő azt hiszem kárpótol ezért a csekély kellemetlenségért!
Egy fárasztó nap után mire vágyik az ember? Felfrissülésre, kényeztetésre, ugyanakkor gondoskodó ápolásra, megtisztulásra. Ezekkel a pralinékkal mindez lehetséges! A már megszokott összetevők (szódabikarbóna, citromsav, étkezési keményítő, kakaóvaj) különböző illóolajakkal párosítottam, így mindenki az ízlésének megfelelőt választhat... :)
Engedj egy kád forró vizet, dobd bele a pralinét, és merülj el benne! Élvezd a házi "pezsgőfürdőt", és ahogy ahogy az ápoló kakaóvaj minden eddiginél simábbá varázsolja bőröd, ami egyedülállóan finom illatú lesz a hozzáadott illóolajaknak köszönhetően! :)
A fürdési idő min. 20 perc legyen, ennyi kell ahhoz, hogy a méregmentes cuccok kifejtsék hatásukat, és az illóolajok eljussanak a lélekhez!
Súlyuk egyenként kb. 30-40 gr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése