Ha keresgélni akarsz nálam, itt megteheted:

2012. január 21., szombat

Sárga agyagos samponszappan egzotikus "koktéllal"

Újra alkottam a "boszorkánykonyhámban", mivel kedves ismerősöm zsíros-korpás fejbőrére keresett megoldást. Korpás-zsíros fejbőrre kimondottan a citromfüvet, illetve annak kivonatait, és 100%-os tisztaságú illóolaját találtam alkalmasnak, de hogy mennyire válik be, az a jövő és persze a tapasztalat kérdése. Mindezen összetevőkön, ill. a mesterhármas olajokon felül került bele még teafa illóolaj is, ami egy picit markánsabbá tette az összhatást. Nekem nagyon tetszik! Fontos még a megfelelő tisztítás mellett a méregtelenítés is, amelyben a sárga agyagot hívtam segítségül.
A citromfű illóolajjal leginkább a lelki problémákra tudunk jótékonyan hatni. Aromalámpa alkalmazásával nyugtató, stressz oldó és alvást segítő környezetet teremthetünk. Jótékonyan kezelhetjük vele az idegi alapú szívproblémákat. A nyugalom illóolajának is szokták nevezni. Hatékonynak bizonyulhat fejfájásra, front érzékenységre, görcsoldásra, emésztést serkentőnek.
A sárga agyag rendkívül gyógyító hatású, pl. kiválóan alkalmas ekcéma kezelésére is. Nagyszerű sejtregeneráló, méregtelenítő-, összehúzó, nyirokelvezető, tisztító, revitalizáló és gyulladáscsökkentő hatású.
Súlya ebben a formában 95 gr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése